jannachan (jannachan) wrote in neutral_art,
jannachan
jannachan
neutral_art

  • Location:
  • Mood:
  • Music:

Abunai en andere grollen

Het is weer voorbij, Abunai. Eigenlijk al 2 weken maar dat mag even niet baten. 
En ook de wasmiddel meisjes waren weer van de partij. Zij bevonden zich in de grote dealerroom tussen de immer gezellige mensen van de J-pop stichting, de BEEDEE mijnheer, de Eppo en de andere doujinshi aapjes; OpenMinded en een nieuwe doujinshi cirkel 'Pegasi'.
Abunai was dit jaar niet alleen extra gezellig en loos maar ook wel productief, wat betreft de verkoop van zekere doujinshi. Het laatste exemplaat van CottonCandy is verkocht en ook ons aller Nuukje is niet langer meer aan de man te krijgen. Arme nuuk. 
Onze nieuwe bundel was natuurlijk ook verkrijgbaar tijdens den conventie en liep best goed. We zijn dan ook met z'n 4en zeer benieuwd naar de reacties! We hebben ons dood gewerkt aan deze semi bloederige bundel. 
Hope you all liked it!

Overigens, ik zal zeer binnenkort de website eens flink updaten. Nieuwe illustraties komen er dus aan, ondanks ons drukke leven. Onze excuses daarvoor! 

Gaaaah, het schoolleventjes is maar naar maar goed zonder school geen toekomst, of eentje achter de kassa bij de albert. Een nog kwalijkere zaak dus. 

En zo sprak den Janna
Tags: abunai, neutral
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
  • 1 comment