jannachan (jannachan) wrote in neutral_art,
jannachan
jannachan
neutral_art

 • Location:
 • Mood:
 • Music:

Stripspektakel Kampen

Daar waren eens 3 apen loos, want Kitsu was afwezig T_T, en zij waren voor het eerst aanwezig bij een Mangafique activiteit! Het 9e stripspektal te Kampen, een erg Hollandsch (wat me eigenlijk best goed beviel) gat aan de ijsel dicht bij Zwolle. 
Het was erg druk doch zeer gezellig! Kleine kinderen, oudere mensen, een suske en wiske cosplay en een irritante banjo band. Ook de plaatstelijke radio zender kwam gezellig langs. 
Wat erg beviel aan deze beurs was de variatie aan mensen die er rond liepen. Vele mensen waren erg onder de indruk van Mangafique en er werd dan ook gretig gevraagd of we wilde tekenen in de meest mogelijke dingen. Zelfs een fotoalbum kwam voorbij.
Wij voelden ons zeer vereerd omdat we gingen dineren met vele bekende striptekenaars, die ons vast zagen als irritante dwazen, iets dat we ook zijn. Al met al was deze dag zeer geslaagd! Ik kijk uit naar de stripbeursen in Houten en in Gent (FACTS) 

foto's!
De beurs gezien vanaf onze stand, zie daar: openminded Hollandsche straatjes, opweg naar de beurs. Zie ik daar nu Kuifje? Jawel!
Herman! Neen neen, gewoon een schip in de haven!
Tags: neutral, stripbeurs kampen
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic
  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 2 comments